avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Adeverinta de lucru de la o firma
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Adeverinta de lucru de la o firma

Intre anii 1965-1970 tatal meu a lucrat la o firma. Nu stiu daca firma mai exista deoarece fie si-a modificat denumirea si sediul fie a fost inchisa. Pentru dosarul de pensionare tatal meu are nevoie de o adeverinta de la aceasta firma pentru perioada lucrata acolo. Unde as putea sa ma interesez despre firma respectiva, daca mai exista sau nu, iar in cazul in care a fost desfiintata de unde putem procura adeverinta?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 00:00, 6 Mai 2010
Fostele intreprinderi s-au transformat dupa 1990 in regii autonome sau societati comerciale (continuatoare ale fostelor intreprinderi de stat). Daca aceste societati mai exista arhiva o gasiti acolo. Daca au intrat in faliment aflati cine a fost lichidatorul. Unele directii ale arhivelor nationale au preluat aceste arhive, altele nu. Deci, in paralel cu aflarea traseului fostei intreprinderi incercati cu o cerere si la Arhivele Nationale din judetul unde s-a aflat intreprinderea. Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Itm sau arhiva nationala?? elena_lexy elena_lexy tatal meu a lucrat acum 30 de ani in Bucuresti,la o firma care dupa anii 1990 s-a desfiintat,vechimea care a avuto la acea firma nu o are in cartea de munca, ... (vezi toată discuția)
Recuperare vechime Giuly21 Giuly21 Buna ziua,o matusa nu reuseste sa dea de sediul intreprinderii la care a lucrat acum vreo 25 de ani pentru a putea sa-si ia vechimea....din cate stim sediul ... (vezi toată discuția)
Grupa ii de munca bastti bastti Buna seara Cum pot afla daca Intreprinderea Chimica Orastie , in perioada 1970 - 2000 , era incadrata in grupa II de munca (toata fabrica) ? Va multumesc (vezi toată discuția)