avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 265 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... inscriere la masa credala de 2 ori?
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

inscriere la masa credala de 2 ori?

Am fost notificat de catre administratorul judiciar ca s-a dispus deschiderea procedurii insolventei unei societati debitoare. m-am inscris la masa credala cu taxele si documentele aferente. peste 2 luni primesc iar notificare de la administratorul judiciar prin care mi se comunica deschiderea procedurii falimentului aceluiasi debitor si necesitatea inscrierii iarasi la masa credala.
trebuie sa ma inscriu de 2 ori la masa credala??
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Adrian Stoica , Practician in insolventa 20:22, 12 Mai 2010
Buna seara.
Cred ca este vorba de o firma care a fost trecuta de la dizolvarea prin Legea 31/1990, la insolventa prin Legea 85/2006,de aceea au fost doua notificari.
bote marius a scris:

Buna seara.
Cred ca este vorba de o firma care a fost trecuta de la dizolvarea prin Legea 31/1990, la insolventa prin Legea 85/2006,de aceea au fost doua notificari.

De ce nu citesti cu atentie intrebarea colega!!
trebuie sa ma inscriu de 2 ori la masa credala??

Si dvs de ce nu cititi cu atentie notificarile lichidatorului !!
1 v-a notificat sa va inscrieti cu creantele pe care le aveti pana la data deschiderii procedurii generale de insolventa
2 v-a notificat sa va inscrieti cu eventualele creantele nascute intre data deschiderii procedurii generale de insolventa si data intrarii in faliment

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita sau inscriere la masa credala? ddianna ddianna Buna ziua, In calitate de creditor, am obtinut o hotarare judecatoreasca executorie de drept, in ceea ce priveste un debitor impotriva caruia, intre timp s-a ... (vezi toată discuția)
Titlu executoriu esso esso daca sunt creditor pentru o firma care este in reorganizare si obtin titlu executoriu ce sanse am sa recuperez debitul (vezi toată discuția)
Ma inscriu sau nu la masa credala? onicacristina onicacristina Un amic a intrat cu societatea in insolventa , ca sa il ajut am negociat cu creditorii si prin cesiune ce creanta i-am cumparat toate creantele.In acest moment ... (vezi toată discuția)