avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... proiect parter bloc
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

proiect parter bloc

Spuneti-mi si mie va rog unde pot gasi proiectul (schita) parterului unui bloc construit in 1970 in Cimpulung Muscel jud. Arges si cum pot obtine o copie dupa aceasta.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:25, 13 Mai 2010
La penultimul proprietar al cladirii, autoritatea de la care proprietarii actuali si-au cumparat apartamentele la "prima mana".
Ultima modificare: Joi, 13 Mai 2010
elga50, moderator
Proiectul se poate gasi la autoritatea care a preluat evidentele proiectantului responsabil
Ultima modificare: Joi, 13 Mai 2010
ynocentta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitionare apartament prin credit ipotecar cu balcon construit fara autorizatie Clara_Elena Clara_Elena Buna ziua, Ieri am semnat antecontractul de v-c pentru un apartament ce are construit un balcon fara autorizatie. Acest balcon este mentionat in ... (vezi toată discuția)
Modificare apartament fara autorizatie euely euely Buna seara, Spuneti-mi va rog cui ii revine responsabilitatea , (C.Executiv, Presedinte, Administrator), conform Legii 230/2007 daca un proprietar isi ... (vezi toată discuția)
Bloc nedeclarat Luciana44 Luciana44 Am cumparat in 2014 un apartament la etajul 2 , intr-un bloc nou D+P+2E +E3. In 2015 persoana cu apartament cumparat la parter incepe la subsol o ... (vezi toată discuția)