avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale contract salubrizare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

contract salubrizare

buna ziua.

a venit o doamna la noi la usa sa ne dea amenda ca nu avem contract de salubrizare si eu nu stiu de unde sa o iau. este obligatoriu ? eu stau cu chirie si proprietarul deja plateste sa vina sa se ia gunoiul in fiecare luni. nu are treaba cu asta ? contractul de salubrizare cu cine se face ? chiar este nevoie sa il fac ?

va multumesc anticipat.
miruna
Cel mai recent răspuns: maiam , utilizator 23:14, 17 Aprilie 2007
contractul proprietarului e de ajuns....sa iti dea o copie ca sa o poti arata.....
~ Conținut șters la cerere ~
doamna imi zice ca firma care sta in chirie trebuie sa aiba contract si insista sa ne dea amenda. exista ceva in legislatie sa-i arat ? am cautat dar nu gasesc :(
proprietarul insa are deja contract cu rebu. si aici functioneaza asa ca 3 firme. asta inseaman ca fiecare firma trebuie sa incheie cite un contract cu rebu pentru aceeasi locatie ? nu exista atit de mult gunoi cit se va plati... :(
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Contestare contract de salubrizare(gunoi municipal) racu3949 racu3949 Buna . Detin un magazin mixt in loc MOLDOVA NOUA din 2007. Am contract de salubrizare (gunoi) cu o firma din localitate.pe termen de 10 ani .Cand am incheiat ... (vezi toată discuția)
Contract salubrizare lucamatei lucamatei Buna ziua, Am urmatoarea problema. Am subinchiriat un spatiu comercial de la o firma (chiriasa la randul ei). Cand am mers la primarie sa obtin autorizatia de ... (vezi toată discuția)
Gunoi aruncat in tomberonul blocului vecin surcelus surcelus Buna ziua! In blocul vecin este un coafor care isi arunca gunoiul in tomberonul blocului nostru unde este spatiu special amenajat pentru depozitarea gunoiului. ... (vezi toată discuția)