avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Contract salubrizare
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Contract salubrizare

Buna ziua,
Am urmatoarea problema. Am subinchiriat un spatiu comercial de la o firma (chiriasa la randul ei). Cand am mers la primarie sa obtin autorizatia de functionare mi s-a solicitat un contract de salubrizare. Problema este ca nici proprietarul imobilului, nici chiriasul de la care am luat eu spatiul, nu au incheiate contracte de salubrizare.
Ce este de facut? Fac un contract de salubrizare pe numele meu? Ma pot trezi suprataxat de firma de salubrizare, in cazul in care proprietarul si ceilalti chiriasi incep sa arunce gunoiul la pubela si creste volumul de deseuri?
Afacerea mea e reprezentata de un mic magazin de papetarie si birotica. E obligatoriu sa am contract cu o firma de salubrizare daca am acest obiect de activitate?
In alta ordine de idei, nu stiu cum pot functiona celelalte firme chiriase fara contract de salubrizare.
Multumesc anticipat
Ultima modificare: Luni, 2 Septembrie 2013
lucamatei, utilizator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 09:46, 3 Septembrie 2013
Dumneavoastra ati inchiriat spatiul. Pentru serviciul de salubritate va faceti separat contract direct cu operatorul de salubritate. Ei va vor incadra la tariful cu cantitatea cea mai mica de gunoi. Pubela o veti folosi numai dumneavoastra. Cu o copie dupa contract si dupa dovada platii la zi veti merge la primarie.
Aceasta cheltuiala va fi deductibila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa salubrizare aliice aliice primaria comunei unde locuiesc a facut un contract cu o firma de salubrizare pentru adunarea deseurilor menajere de la fiecare imobil al comunei. Pentru acest ... (vezi toată discuția)
Taxa specială de salubritate plătită pe numărul de persoane. LauraEmy LauraEmy Bună ziua! În legătură cu noua taxa specială de salubritate vă scriu, aș vrea să vă întreb dacă este legal să fim taxați în funcție de ... (vezi toată discuția)
Gunoi aruncat in tomberonul blocului vecin surcelus surcelus Buna ziua! In blocul vecin este un coafor care isi arunca gunoiul in tomberonul blocului nostru unde este spatiu special amenajat pentru depozitarea gunoiului. ... (vezi toată discuția)