avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Mutarea locului de munca in alta localiatate.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Mutarea locului de munca in alta localiatate.

Buna ziua, am fost anuntati astazi de catre patron ca incepand de la 1 iulie 2010; data la care expira contractul de inchiriere a actualului punct de lucru (depozit) firma va muta activitatea desfasurata in cadrul depozitului din Cluj-Napoca in localiatatea Reghin; localitate aflata la mai bine de 120 km distanta. De asemenea patronul a mentionat ca doreste sa pastreze echipa actuala. Intrebarea mea este : Cum as putea sa fiu disponibilizat de firma (exclus demisia) tinind cont ca nu sunt de acord cu noua locatie a locului de munca.
Cel mai recent răspuns: new_2009 , utilizator 20:56, 13 Mai 2010
nu semnati actul ditional in care se prevede schimbarea locatiei ... va trebui sa va desfaca cim pana la urma cf art 65 alin1 -sa beneficiati de somaj si celelalte drepturi - daca nu poate sa va ofere alt loc de munca in orasul dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depozit en gros mitazizu mitazizu cum as putea sa deschid un depozit en gros intr-o comuna?forma juridica ,adaosuri comerciale ,un rulaj minim(lei),numarul minim de consumatori finali(precizez ... (vezi toată discuția)
Concediere dupa refuz schimbare loc de munca niros_e niros_e buna seara Sunt angajata la o firma de curatenie ,la o locatie fixa .Sefii vor sa imi schimbe locatia ,la o echipa mobila ,lucru cu care nu sunt de acord ... (vezi toată discuția)