avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... datoriii la o firma de distributie
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

datoriii la o firma de distributie

acum un an si jumatate miam dat demisia de la o firma de distributye,iar acum ma tot suna responsabilul cu juridicul ca ar fi ramas niste facturi fara stampila neachitate de clienti si nu styu ce as putea sa fac ca nu dispun de baniii care sustine ca ar fi ramas de achitat de catre clienti ma putety ajuta cu vreun sfat ???????????
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:50, 14 Mai 2010
Juridicul de la firma unde ati lucrat sa-i actioneze in judecata ca sa-si recupereze banii.
Ultima modificare: Vineri, 14 Mai 2010
Costel DRAGOMIR, Avocat
La momentul incetarii raportului de munca ,au fost constate debite in sarcina dvs?
In situatia in care ,serviciul mentionat apreciaza existenta de facturi neachitate de clienti,beneficiaza de posibilitatea recuperarii prin procedura executarii acestora

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de un sfat mihaigeo mihaigeo am primit un telefon de la o firma de recuperare.ma anunta ca la firma la care am lucrat in urma cu doi ani ca agent de vanzari sunt niste facturi fara ... (vezi toată discuția)
Instiintare executare silita .un mic ajutor cu un sfat daca va rog ! ? andrey-tudy andrey-tudy Treaba sta in felul urmator ,cu cateva ore a venit postasul sa imi aduca o Instiintare de executare silita In urma cu 2 ani si jumatate tatal meu a avut un ... (vezi toată discuția)
Datorie furnizor telefonie mobila roxana3l3na roxana3l3na Buna ziua! Am dori si eu ajutor in urmatoarea problema. Mama a avut un abonament la vodafone in 2009, ultima factura a fost in valoare de 500 de lei si nu a ... (vezi toată discuția)