Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

loteria australiana

ieri am primit un email precum ca am cistigat o suma de bani si felicitari
eu nu am jucat la asa ceva dar cred ca este o inselatorie,ce parere aveti?
Cel mai recent răspuns: ContSters47264 , utilizator 18:02, 16 Mai 2010
Bineinteles ca e inselatorie. Sterge emailul si uita de el. Sau baga-l in spam.
depinde pe ce site-uri navigati.functie de acestea puteti primi astfel de mesaje zi de zi
Eu primesc inca de prin 2007 mailuri de la loteria australiana...cica am castigat la greu. Dar nu le-am raspuns nimic...le-am sters. Cine ne-ar premia asa pur si simplu? toata lumea vrea sa primeasca bani, nu sa ofere...ia ganditi-va ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune la achizitionarea unui joc online gurauflorin gurauflorin Pe un site se pot crea jocuri cu bani prin diverse metode..prin comanda telefonica si cont pay-pal,cand il creezi iti spune ca poti castiga bani reali din acel ... (vezi toată discuția)
Folosirea adresei de e-mail fara acord Pufuleti Pufuleti Bună ziua! Am nevoie de ajutor în privința unei situații mai speciale, zic eu. În trecut mi-am creat un cont pe un joc multiplayer online ... (vezi toată discuția)
Legea privind comertul electronic si spam-ul andrei2005 andrei2005 Buna seara, Conform legii 365/2002, modificata prin legea 121/2006 privind comertul electronic (prin email), art. 6 - comunicari comerciale - se considera ... (vezi toată discuția)