avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 274 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... DVD-uri cu drept de difuzare
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

DVD-uri cu drept de difuzare

Sal all!
Lucrez la o firma care comercializeaza filme pe DVD. O televiziune e interesata sa cumpere DVD-uri cu drept de difuzare a filmelor. Va rog daca se poate sa ma ajutati cu legislatie ceva. Eu nu am inteles: dreptul de difuzare il cumpar eu de undeva si il vand clientului? Sau cand achizitionez filmele destinate vanzarii, implicit pretul include si acest drept? Va multumesc mult, pe google mi-am cam prins urechile, nu am gasit nici o lege sau vreun text explicit.
Cel mai recent răspuns: ade , utilizator 11:45, 11 Aprilie 2007
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen 5261 - comert cu amanuntul prin corespondenta nicami04 nicami04 buna seara, gasit in actul constitutiv al firmei cod caen 5261 care are explicatia cam asa: " Aceasta clasa include: - vanzarile cu amanuntul ale oricaror ... (vezi toată discuția)
Care cod caen? ContSters212422 ContSters212422 BUNA ZIUA. AM O PROBLEMA PE CARE VA ROG SA MA AJUTATI SA O REZOLV. TREBUIE SA INFIINTEZ O FIRMA CARE SA SE OCUPE CU COMERT CU AMANUNTUL AL VINULUI. pina aici ... (vezi toată discuția)
Am vizionat pe suport dvd depus de ijp o presupusa contraventie ... liniuta liniuta Am vizionat pe suport DVD depus de IJP o presupusa contraventie ,neacordare de prioritate pieton .... filmarea este este dupa ce s-a inserat are 2 minute si ... (vezi toată discuția)