avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... contract reprezentare?
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

contract reprezentare?

as dori sa stiu ce obligatii are avocatul cu cu care am incheiat un contract???????
cat timp este valabil acest contract?ce inseamna asistare si reprezentare????
daca s-a dat o sentinta revocabila si vreau sa fac recurs el ma mai poate reprezenta????daca am stabilit prin contract achitarea sumei x si acum vreau sa fac recurs el imi poate solicita alta taxa???el poate sa-mi intocmesca intampinarea pentru recurs si sa refuze sa ma reprezinte si in sala de sedinte?????
Cel mai recent răspuns: ramonel78 , utilizator 20:30, 25 Mai 2010
Daca v-a refuzat sa va reprezinte in recurs si nu a incasat onorariul pentru aceasta cale de atac trebuie sa cautati un alt avocat daca doriti sa formulati recurs si sa va asiste sau reprezinte un avocat.
Avocatul nu poate fi obligat de nimeni a contracta o cauza. Daca a incheiat contract iar clientul si-a indeplinit obligatia platii onorariului si a celorlalte cheltuieli, dupa caz, atunci si avocatul este obligat sa-si indeplineasca mandatul astfel cum si l-a asumat.
Daca s-a incheiat contract, clientul nu a achitat onorariul, avocatul poate rezilia contractul pentru acest motiv, fara alte explicatii. ;)
caut avocat sa ma reprezinte la recurs .e cineva din focsani

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract reprezentare? ramonel78 ramonel78 as dori sa stiu ce obligatii are avocatul cu cu care am incheiat un contract??????? cat timp este valabil acest contract?ce inseamna asistare si ... (vezi toată discuția)
Acuzatie talharie estrela2126 estrela2126 am angajat un avocat pt un dosar talharie din faza de cercetare.mi-a cerut 3000 lei.urmarirea penala s-a incheiat si s-a trimis dosarul in instanta. mi-a ... (vezi toată discuția)
Divort si incredintare minori, plata avocat Elenap78 Elenap78 Salut . Daca am avut avocat la proces de divort si incredintare minorii si doresc s-a fac apel la hotararea luata , trebuie s-a platesc din nou avocatul pana ... (vezi toată discuția)