avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Fisa fiscala
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Fisa fiscala

Pentru emiterea unui card de credit, am nevoie de fisa fiscala pe anul 2009.
Fostul meu angajator a refuzat sa-mi dea o copie dupa fisa fiscala. In urma cercetarilor, am aflat ca acea fisa fiscala nici nu a fost depusa la Finante.
Exista vreun mijloc legal prin care l-as putea obliga sa depuna fisa la Finante?
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Magda Staicu , Consultant fiscal 17:49, 27 Mai 2010
reclamati la itm aceste aspecte. angajatorul este obligat sa va dea 1 exemplar din fisa fiscala.
si la Finante puteti face sesizare ca firma repsectiva nu are depuse la Finante!
Nedepunerea fisei fiscale in termenul legal la Finante se sanctioneaza cu amenda- puteti face sesizare si la Directia de Finante Publice Judetene.
norme cod fiscal :
124. Fişele fiscale se completează de angajatorul/plătitorul de venit şi se depun la organul fiscal la care angajatorul/plătitorul de venit este înregistrat în evidenţă fiscală. Angajatorul/plătitorul de venit este obligat să înmâneze angajatului, câte o copie pentru fiecare an, până în ultima zi a lunii februarie a anului curent pentru anul fiscal expirat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa fiscala 2010 so2ro so2ro Buna seara, Nu am primit fisa fiscala pe 2010 iar fostul angajator ( care are sediul social in alta localitate decat cea in care domiciliez eu ) se ... (vezi toată discuția)
Fisa fiscala asadar27 asadar27 Buna ziua, Lucrez de 2 ani jumatate la o firma si nu am primit in nici un an fisa fiscala. Spuneti-mi cui trebuie sa ma adresez pentru a primi aceste fise ... (vezi toată discuția)
Fisa fiscala cinevasuspect cinevasuspect sunt lucrator la o firma din iasi si doresc sa fac un credit la banca pentru achizitonarea unui autoturism si am nevoie de fisa fiscala, am luat legatura cu ... (vezi toată discuția)