Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Neconcordanta numarului stradal

Buna ziua,
As dori cateva sfaturi pentru rezolvarea urmatoarei probleme cu care ma confrunt: in urma unei erori, pentru casa si terenul aferent aflate in proprietate, in urma unei mosteniri autentificata notarial, numarul stradal inscris in cartea funciara nu corespunde cu numarul stradal real. Mentionez ca numarul corect este inscris atat in actul de proprietate, in cartea de identitate cat si in restul contractelor de utilitati si este in concordanta cu numerele stradale ale vecinilor din stanga si din dreapta.
Totodata mentionez si ca nu exista diferente intre numerele de top din cartea funciara si din actele de proprietate atat ale mele cat si ale vecinilor.
Multumesc anticipat pentru orice sugestie.
Cel mai recent răspuns: Cristian Fara , Expert cadastru autorizat ANCPI / OCPI 17:48, 28 Mai 2010
cu o adeverinta de la Primarie mergeti la CF platiti 60ron si notati "schimbarea numarului stradal in CF

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

2 intabulari pe un teren pacool pacool Buna ziua, Am achizitionat acum 2 ani doua parcele de teren intabulate in doua numere de top diferite. Acum o luna am reusit de iau legatura cu vecinul care ... (vezi toată discuția)
Rectificare cartea funciara monica_n monica_n Buna ziua, Ma confrunt cu o problema destul de delicata (zic eu) si de aceea va deranjez cu rugamintea de a ma ajuta. De curand, am aflat in mod intamplator ... (vezi toată discuția)
Apartament curte comuna beurer95 beurer95 Buna ziua, In urma cu 1 an si jumatate am cumparat un apartament intr-un corp de cladire intr-o curte interioara,corp de cladire cu nivel de inaltime P si ... (vezi toată discuția)