avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 218 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Tanar absolvent facultate / administrator firma - Pot ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Tanar absolvent facultate / administrator firma - Pot beneficia de somaj ?

Buna seara,

Urmeaza sa termin facultatea si as dori sa aflu daca pot beneficia de somaj.Eu am si o mica firma de 1 an unde sunt administrator doar , nu si angajat.

Pot beneficia de somaj ?

Va multumesc pentru timpul acordat.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:59, 2 Iunie 2010
1. Daca nu obtineti nici un venit de pe urma functiei de administrator puteti beneficia de indemnizatie de somaj.
2. Nu uitati ca imediat dupa absolvire sa va inregistrati la Agentia de somaj de care apartineti pentru ca dupa 60 de zile sa beneficiati de indemnizatia de somaj.
3. Cand va duceti la Agentia de Somaj sa le spuneti si problema dvs. pentru ca si asa o sa va ceara o adeverinta de la Fisc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt studenta in ultimul an de facultate si insarcinata, am dreptul la somaj? elenaboboc91 elenaboboc91 Sunt studenta in anul III de facultate la zi si urmeaza sa dau licenta. Sunt de asemenea insarcinata si urmeaza sa nasc in septembrie. Am dreptul la somaj dupa ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de indemnizatie de somaj? calugarucorina_s84 calugarucorina_s84 Buna seara!....am beneficiat de indemnizatie cresterea copilului deoarece am ramas insarcinata cand eram studenta la zi....in luna februarie a acestui an am ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de somaj pentru absolventi de liceu paula elena margalina paula elena margalina buna ziua. am terminat liceul anul acesta si din anumite conditii nu doresc sa merg la facultate decat anul viitor.anul acesta vreau sa-mi depun dosarul ... (vezi toată discuția)