Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

calugarucorina_s84 
	    	Utilizator

calugarucorina_s84 
	    	Utilizator	    

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

calugarucorina_s84 
	    	Utilizator

calugarucorina_s84 
	    	Utilizator	    

Alinuta26	                   

Buna ziua!
Sunt studenta in anul 3 la o factultate particulara, cu cursuri la zi. In acesta perioada nu am avut nicio intrerupere de studii. Sunt insaricinata ... (vezi toată discuția)
	                    Alinuta26	                   

Buna ziua!
Sunt studenta in anul 3 la o factultate particulara, cu cursuri la zi. In acesta perioada nu am avut nicio intrerupere de studii. Sunt insaricinata ... (vezi toată discuția)

Addryana	                   

Buna seara ! Sunt studenta la postliceala la zi ( asistenta medicala) anul 3, deci in vara termin aceasta scoala si imi dau examenul final ( unde se poate sa ... (vezi toată discuția)
	                    Addryana	                   

Buna seara ! Sunt studenta la postliceala la zi ( asistenta medicala) anul 3, deci in vara termin aceasta scoala si imi dau examenul final ( unde se poate sa ... (vezi toată discuția)

melindaanab	                   

Am terminat anul 6 de medicina in iunie 2012 , am examenul de licenta in septembrie 2012 si o sa incep sa lucrez in spital in ianuarie 2013. Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
	                    melindaanab	                   

Am terminat anul 6 de medicina in iunie 2012 , am examenul de licenta in septembrie 2012 si o sa incep sa lucrez in spital in ianuarie 2013. Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)