avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensionarea pe caz de boala;vechimea chiar nu conteaza?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensionarea pe caz de boala;vechimea chiar nu conteaza?

Socrul meu are 52 ani,lucreaza de 35 ani clasat in grupa a doua de munca.De curand a fost diagnosticat cu hepatita cronica nutritionala..Ficatul si pancreasul i-au fost afectate foarte tare iar acum el ete in continuare internat..As vrea sa stiu daca este o mica sansa.va multumes anticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 21:39, 3 Iunie 2010
Pensionarea pe caz de boala o hotaraste comisia de expertiza medicala a capacitatii de munca care tine cont numai daca boala ii afecteaza capacitatea de munca, nu de vechimea in munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de boala - rog raspuns urgent! iulia_is iulia_is Buna ziua, va scriu in speranta ca se va gasi cineva in masura sa imi raspunda. Este vb de mama mea in varsta de 51 de ani, cu 31 de ani de munca, din care 5 ... (vezi toată discuția)
Pensie pe caz de boala, pentru ciroza alcoolica hepatica tutunarudenisa tutunarudenisa Povestea este lunga dar, incerc sa sintetizez in cateva cuvinte: Barbat in varsta de 53 de ani cu diagnostic de : 1. Diagnostic principal ( DRG Cod ... (vezi toată discuția)
Virus hepatic b si locul de munca sorinelo sorinelo sotia are virus hepatic b care nu este activ si nu este incadrata la nici o boala si nu face tratament in acest sens, viremia este in parametri normali, la ... (vezi toată discuția)