avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1139 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... stalp de inalta tensiune pe proprietatea mea
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

stalp de inalta tensiune pe proprietatea mea

Buna ziua .
Pe proprietatea mea cumparata existau deja 5 stalpi de inalta tensiune, care , in contractul de vanzare cumparare figureaza ca si cumparati (de vechiul proprietar) de la acelasi vanzator initial ( sc legume fructe sa).Pe unul dintre acesti stalpi, Enel are montate doua contoare (al meu -penultimul in reteaua electrica -si al unui vecin aflat in capatul retelei.Ce drepturi am eu vis a vis de acesti stalpi ?
Va multumesc anticipat.
Babadag/ Tulcea
Dati-i in judecata si cereti chirie .
Eu am un proces similar doar cu gazul ptr conducte si exista si practica in acest sens.
Un av bun care se pricepe la astfel de cauze va trebuie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acum 30 de ani am cumpărat un stâlp de înaltă tensiune de ... Laurrg Laurrg Acum 30 de ani am cumpărat un stâlp de înaltă tensiune de la enel pentru a mi se trage rețeaua de curent electric și deoarece vecinul meu nu avea pe ... (vezi toată discuția)
Stalp de inalta tensiune pe proprietatea mea alexandraz alexandraz Buna ziua! Va rog sa ma ajutati! Pe proprietatea mea de la tara exista un stalp de inalta tensiune(ma refer la un stalp care transporta sute de mii de ... (vezi toată discuția)
Stalpi electricitate in gradina casei, pusi fara aprobarea proprietarilor terenului BeeaBeatrice BeeaBeatrice Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu raspunsul la aceasta intrebare. Bunicii mei au o casa in Orasul Novaci, Sat Pociovalistea. In gradina din spatele ... (vezi toată discuția)