avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general loterie privata
Discuție deschisă în Contabilitate în general

loterie privata

as vrea sa stiu daca in Romania se poate intemeia o loterie privata on line
Cel mai recent răspuns: paula23 , utilizator 19:34, 12 Iunie 2010
Nu, fara a incalca legea. Acest fapt constituie infractiune, prevazuta si pedepsita de legislatia in vigoare aplicabila in domeniu - Ordonanţa de urgenţă nr. 77/2009 privind organizarea şi exploatarea jocurilor de noroc:
Art. 23, alin. (2) - Constituie infracţiune şi se sancţionează cu închisoare de la un an la 5 ani sau cu amendă următoarele fapte:
a) organizarea de jocuri de noroc prin intermediul sistemelor de comunicaţii de tip internet sau intranet, precum şi prin intermediul altor sisteme de comunicaţii (sisteme de telefonie fixă sau mobilă) ori asimilate acestora.
Pentru a va convinge, puteti studia textul complet al actului normativ mentionat mai sus, care este disponibil pe site-ul Companiei Nationale "Loteria Romana"S.A., operator ce detine monopolul legal al organizarii unor astfel de activitati: [ link extern ]
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Jocuri de noroc cristitotora cristitotora Detin o societate ce se ocupa cu jocuri de noroc. Dupa noile reglementari in domeniul jocurilor de noroc nu pot sa-mi permit sa mai functionez. As dori sa ... (vezi toată discuția)
Participarea la pariuri sportive pe internet sunt permise de catre oug nr. 77/2009 privind organizarea si exploatarea jocurilor de noroc adriana7 adriana7 Buna ziua. As avea si eu o chestiune de clarificat. As vrea sa stiu daca a paria pe internet la diverse firme de pariuri on-line( Gamebookers.com , ... (vezi toată discuția)
Pariuri sportive on-line teoturbo teoturbo Buna ziua. Din ce am citit pana acum nu imi este clara legislatia in privinta acestora. Eu joc la Bet365. Acestia nu mai accepta inregistrarea utilizatorilor ... (vezi toată discuția)