avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... intarziere in redactarea ordonantei de plata
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

intarziere in redactarea ordonantei de plata

Buna ziua. Am o ordonanta de plata pronuntata in 23.04.2010 si nu am primit-o nici acu in original. Am sunat la judecatorie si grefierul mi-a spus ca nici macar nu e redactata desi au trecut 50 zile de la pronuntare......nici pe saptamana viitoare nu am garantia ca se redacteaza. Ce ma sfatuiti sa fac? Pot trimite o cerere prin fax judecatoriei prin care sa solicit urgentarea redactarii?
Daca nici judecatorii nu respecta termenele atunci ce pretentie sa mai am de la debitorii mei?X-(
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: manuelle , utilizator 10:35, 11 Iunie 2010
Da, puteti face o astfel de cerere si puteti solicita si eliberarea unei copii de pe dispozitivul hotararii pana vi se v-a comunica ordonanta. Problema nerespectarii termenelor de comunicare a unei hotarari judecatoresti se datoreaza gradului ridicat de incarcare a instantelor si a personalului insuficient.
Cererea o adresez judecatorului sau grefierului? Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere pentru tehnoredactarea unei hotarari marystanga marystanga Buna ziua as dori sa va intreb daca se poate face o cerere pentru urgentarea tehoredactarii unei hotarari penale? E nevoie de o cerere anume depusa personal la ... (vezi toată discuția)
In cat timp se comunica hotararea catre parti ? mentionez ca ... Bran Alexandru Bran Alexandru Care este durata comunicarii unei hotarari judecatoresti prin posta ? Hotararea a fost data pe data de 19.10.2022 si momentan nu s-a comunicat nimic. (vezi toată discuția)
Divort, termen pronuntare popescucarmen43 popescucarmen43 aflata in proces de divort cu minori ultimul termen in luna martie 2014 cu respect vin sa pun intrebarea care este termenul pentru pronuntarea unei hotarari ... (vezi toată discuția)