Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

datorie banca

Daca o familie detine un imobil impreuna cu o alta familie si are datorie la banca(doar una din familii), banca poate pune sechestru pe imobilul respectiv? Asta in conditiile in care s-a facut creditul nu detineau acel imobil
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Iunie 2010
margaritar26, utilizator
termenul detine este destul de vag. Detin ca si coproprietari, sisunt intabulati fiecare cu o cota parte?
Detin ca si coproprietari, nu sunt intabulati fiecare cu o cota parte
mai exact ce scrie pe cf?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita dorelpop dorelpop buna ziua, -executorul judecatoresc incepe executarea silita pentru un credit la banca neipotecar ,impotriva mea ca si imprumutat -primele masuri luate au ... (vezi toată discuția)
Proprietate privata Elisabeta Hangan Elisabeta Hangan Mama mea detine o proprietate impreuna cu un frate care este decedat. Ultimele inregistrari in cartea funciara sunt din anul 1936. Copii fratelui mamei au ... (vezi toată discuția)
Executare silita , proprietar doar 50% dintr-un imobil hambra hambra Detin un apartament impreuna cu soara mea 50% + 50%. Sora mea a facut un credit de nevoi personale pe care nu l-a achitat. Cum se poate face executare ... (vezi toată discuția)