avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general inventarierea fondului de carte
Discuție deschisă în Contabilitate în general

inventarierea fondului de carte

Fondul de carte din biblioteca este inregistrat in registrul de inventar,intrebarea mea este daca trebuie trecuta fiecare carte in parte si pe fise de inventar si daca da in baza carei legi sau normativ? Va multumesc

Alte discuții în legătură

Gestiune css css In timpul inventarierii fondului de carte din biblioteca la care lucrez, am sesizat faptul ca membrii comisiei de inventariere nu imi bifau corespunzator ... (vezi toată discuția)
Inregistrare valoare carti in contabilitatea primariei daia ileana daia ileana Buna ziua. As vrea sa stiu cum se poate inregistra valoarea cartilor din biblioteca comunala in contabilitatea primariei. (vezi toată discuția)
Inventare succesive ContSters48919 ContSters48919 in anul 2008 s-a facut un inventar la o sectie, in anul 2009 se doreste un nou inventar al aceluiasi fond desi legea bibliotecii stipuleaza ca la numarul de ... (vezi toată discuția)