avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... inventare succesive
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

inventare succesive

in anul 2008 s-a facut un inventar la o sectie, in anul 2009 se doreste un nou inventar al aceluiasi fond desi legea bibliotecii stipuleaza ca la numarul de unitati bibliografice respectiv se face inventar la 5-6 ani, intrucat nu se face schimbarea gestionarlui fondului de carte respectiv (nu se introduc oameni noi si nu pleaca nimeni din gestiune). Noul inventar se va realiza deoarece vechiul "a iesit prost", mai pe romaneste cei care l-au efectuat nu l-au facut corect, cu simtul raspunderii ci in graba. La cel din 2008 nu asm participat, dar se doreste introducerea mea in comisa de inventariere la cel de anul acesta. Ce sanse am sa atac o astfel de decizie(numire) in cadrul comisiei si cam de ce acte as avea nevoie sa aduc ca dovada la dosar?
An incredere in acest forum si in raspunsurile date pe el, deoarece de fiecare data cand am avut o problema am apelat la sfaturi aci si din raspunsurile date am tras o concluzie si am actiunat in consecinta. Poate ar fi bine ca cei care acceseaza acest forum sa fie si taxati la fiecare problema dezbatuta (eu una sunt asa de multumita de descoperirea acestui forum incat asa cred ca este corect).
Cel mai recent răspuns: ContSters48919 , utilizator 16:23, 20 Martie 2009
Legea 334/31.05.2002 - Legea bibliotecilor
vaiacondios a scris:

in anul 2008 s-a facut un inventar la o sectie, in anul 2009 se doreste un nou inventar al aceluiasi fond desi legea bibliotecii stipuleaza ca la numarul de unitati bibliografice respectiv se face inventar la 5-6 ani, intrucat nu se face schimbarea gestionarlui fondului de carte respectiv

deci Legea bibliotecilor ok, si atat? eu intrebam ce acte imi trebuie ca sa pot ataca in temeiul unui articol din aceasta lege.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inventarierea unei gestiuni Mara Gabriel Mara Gabriel cum sa procedeze un angajator in situatia in care exista suspiciuni privind gestionare incorecta a gestiunii incredintate atunci cand gestionarul refuza ... (vezi toată discuția)
Inventar ContSters48919 ContSters48919 se poate face inventar anual pe motiv ca nu a \"iesit\" bine\" desi in legea bibliotecilor se prevede ca la fondul de carte respectiv se face la 6 ani, si nici ... (vezi toată discuția)
Valoarea de actualizare adinozaur1 adinozaur1 Buna ziua, Intrebarea mea este urmatoarea: In urma unui inventar in cadrul firmei, s-a constatat pierderea unor carti de catre angajati. La ce valoare imput ... (vezi toată discuția)