avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Concediu de odihna
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Concediu de odihna

Daca o persoana este in concediu de odihna (cuvenit pe anul 2010 conform contractului) si care nu si-l efectueaza tot deoarece si-a dat demisia, se compenseaza in bani zilele neefectuate (pana la 21 zile)? Sau se calculeaza concediul numai pentru perioada lucrata pe anul 2010?
Cel mai recent răspuns: Magda Staicu , Consultant fiscal 09:41, 16 Iunie 2010
Se compenseaza in bani concediul de odihna, proportional cu activitatea prestata.
@cactusul : ati deschis acelasi subiect in 3 sectiuni ; din sectiunea contabilitate - am sters subiectul ; aici il voi inchide ---
Va rog respectati regulamentul de postare si nu deschideti acelasi subiect in mai multe topicuri
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna cactusul cactusul Daca o persoana este in concediu de odihna (cuvenit pe anul 2010 conform contractului) si care nu si-l efectueaza tot deoarece si-a dat demisia, se compenseaza ... (vezi toată discuția)
Demisie glyoto glyoto Buna, Stiti daca in cazul in care ne depunem demisia ni se deconteaza zilele de concediu cu plata? (vezi toată discuția)
Zile de concediu neefectuate, neplatite iahim87 iahim87 Buna ziua, In data de 21 aprilie, am plecat de la fostul loc de munca, mi-am dat demisia. Concediul aferent anului 2010 l-am efectuat complet, dar de la 1 ... (vezi toată discuția)