Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariu si pensii "taiate"

Buna ziua. As avea rugamintea, daca poate cineva sa-mi spuna unde pot gasi Proiectul legii care prevede "taierea" salariilor si pensiilor acum in perioada de criza. Multumesc mult, anticipat. :luck:
Cel mai recent răspuns: aianaa , utilizator 11:06, 18 Iunie 2010
Gasiti aici forma scurta si detaliata a proiectului e lege:
[ link extern ] /
[ link extern ]
Numai bine.
L.C.
Multumesc din suflet pt. raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Examen traducãtor - utilizarea dicþionarelor bilingve în sala de examinare sozo sozo buna seara, Am si eu o rugaminte referitor la examenul de traducatori din sesiunea martie 2012 juridic italina.Sunt nedumerita in ceea ce priveste folosirea ... (vezi toată discuția)
Salariul mediu brut pe economie Pilu Pilu Buna seara. As avea rugamintea daca poate cineva sa ma ajute. In anexa 6 la Legea 19/2000 privind sistemul public de pensii se prevede care este salariul mediu ... (vezi toată discuția)
Baza legalã organizare examene limbi strãine cppc anca_maria anca_maria Am rugamintea sa-mi spuna cineva daca stie care este baza legala in care se organizeaza examenul de traducator de catre Ministerul Culturii. Multumesc frumos. (vezi toată discuția)