avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1344 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... URGENT- concediu prenatal, unde?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

URGENT- concediu prenatal, unde?

Buna ziua.
Sunt angajata cu contract pe perioada determinata intre 15.09.2006-15.06.2007, in aceasta perioada mi-am luat doar 10 zile concediu de odihna, restul urmand sa le iau dupa expirarea contractului.( cf unui ordin din 2003 al ministrului invatamantului, suplinitorii necalificati beneficiaza de concediu de odihna dupa expirarea contractului si cartea de munca se incheie odata cu ultima zi de concediu).
Am doua intrebari: Daca concediu de odihna se trece in cartea de munca si acesti bani sunt impozitati inseamna ca eu sunt asigurata si pe perioada concediului?
Dupa terminarea concediului de odihna unde depun prenatalul in care vreau sa intru pentru a avea cele 12 luni ptr CIC?
Stiu ca este platit de catre casa de asigurari avand cele sase luniu lucrate anterior dar unde il depun?
Si dc in perioada concediului de odihna nu sunt asigurata pot intra in medical de pe 16 iunie o luna si apoi in prenatal ( ca sa am totusi cele 12 luni si sa nu pierd CIC)?
Si as dori si exact articolul de lege ca sa ma pot duce cu el la duverse persoane care ma poarta dintr-un birou in altul.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 22:44, 12 Iunie 2007
Pe perioada CO esti angajata Ministerului, iar cererea de concediu prenatal o depuiu tot la ei ca esti angajata lor:))

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal/postnatal, cresterea copilului si restructurarea postului nic23ro nic23ro Buna ziua. Sunt angajata pe perioada nedeterminata, de mai mult de 12 luni, la o societate comerciala mare, cu filiale in toata tara, in acest moment sunt ... (vezi toată discuția)
Conditii obtinere indemnizatie copil roxxanna roxxanna Am si eu cateva nelamuriri referitoare la obtinerea indemnizatiei pentru copil. Am citit discutiile de pe acest forum dar tot nu am ceva clarificat: Am fost ... (vezi toată discuția)
Co inainte de cic ca7279 ca7279 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu 2 nelamuriri pe care le am: 1. Din cauza ultimelor modificari legate de valoarea CIC si a impozitelor pt programatori, am ... (vezi toată discuția)