avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... faliment
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

faliment

Buna ziua!
Va rog sa-mi spuneti cum pot declara o firma falimentara?
Mentionez ca nu am nici un bun pe numele meu.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Marius Bote , Practician in insolventa 08:32, 23 Iunie 2010
Buna dimineata .
Daca vreti sa o radiati,si nu aveti nici o obligatie restanta catre creditori si nici un bun in patrimoniu,puteti cere dizolvarea voluntara cu radiere a firmei la ORC ,fara lichidator.
Marius Bote .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl dizolvat la cererea orc imobile pe srl Fekete Balazs Fekete Balazs Am si eu o speta interesanta. Societatea comerciala a fost radiata la cererea ORC iar societatea respectiva are in proprietate un imobil, o cladire. Acuma ... (vezi toată discuția)
Bilant nedepus la registrul comertului drov drov Buna seara, Intrebarea mea este urmatoarea:Daca nu am depus bilantul pentru anul 2008 la Registrul Comertului si acum am primit o citatie sa ma prezint in ... (vezi toată discuția)
dizolvare - lichidare asociatie umanitara monb monb Am nevoie de un model de hotarare AGA pentru dizolvarea asociatiei. Daca puteti sa-mi spuneti si ca cat costa toate formalitatile legale de lichidare a ... (vezi toată discuția)