avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... nu am primit alocatia copilului
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

nu am primit alocatia copilului

buna ziua, ma numesc Madalina Ene, am rugamintea sa ma sfatuiti ce sa fac intr-o problema...
am un baietel de 2 ani si 3 luni pentru care am primit indemnizatia si alocatia intr-un cont deschis la brd. Cand baietelul a facut 2 ani am inchis contul pentru ca am gandit ca nu are rost sa il tin deschis sa platesc comisioane de intretinere si altele... De atunci nu am mai primit alocatia copilului nici macar acasa... Ulterior am aflat ca trebuia sa fac o cerere sa nu imi vireze banii (alocatia) in contul acela ci sa mi-i aduca posta acasa... Probleme mea e, acum, ce sa fac pentru ca la Directia Muncii mi s-a spus ca banii au fost virati in contul respectiv si#-o nu s-au intors la ei, iar de la brd mi s-a spus ca nu aveau cum sa-mi vireze bani intr-un cont care nu mai exista... Astept un sfat din partea dvs. ce as mai putea face, multumesc frumos, cu respect, Madalina Ene.
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 13:17, 23 Iunie 2010
In primul rand faceti o cerere prin care solicitati sa vi se aduca banii acasa prin intermediul postei romane.
Apoi faceti o cerere scrisa (in 2 exemplare, unul il depuneti iar pe unul sa va aplice nr. de inregistrare si data) prin care le solicitati sa vi se aduca prin intermediul postei romane si alocatiile pentru lunile restante din anul ...... (le indicati in paranteza). Conform legii trebuie sa primiti un raspuns in 30 de zile. Dupa aceasta data, in functie de raspuns va hotarati daca va adresati instantei de judecata sau nu.
Totodata va adresati cu o cerere si la banca la care ati avut deschis contul, prin care le solicitati sa va spuna daca acei bani sunt la ei in banca sau i-au returnat platitorului deoarece nu mai exista acel cont.
Solicitati dovada de plata in contul BRD si cu el mergeti la banca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatia pe card VeneraM VeneraM Am avut o problema cu personalul de la posta romana, cred ca toti stim cum se lucreaza acolo. Am un copil de 1 an si 10 luni. As vrea din ianuarie sa-mi intre ... (vezi toată discuția)
Virare alocatie copil prescolar in cont de card tuddi tuddi Buna ziua, Ma numesc Manta Teodora si sunt mama unui copil prescolar. Datorita modului defectuos de functionare a Postei Romane, am hotarat sa renunt la ... (vezi toată discuția)
Alocatia pentru copii luana30 luana30 va rog daca se poate sa imi dea cineva un raspuns! am alocatia baiatului de 6 ani in banca nu am ridicat-o niciodata,si cand am fost sa o ridic mi s-a spus ca ... (vezi toată discuția)