Tatal meu a decedat in 2005.El se tragea dintr-o familie de 7 frati.Dintre acestia 4 mai sunt in viata. Parintii lor, adica bunicii mei au murit cu mult timp in urma.Primul a murit bunicul si dupa aceea bunica in 1981. In 1982 ,la notariat,tatal meu si fratii lui au fost citati pentru succesiune. Ieri, am aflat ,ca la data respectiva, aceasta a fost suspendata conform art.21. Ce pot face eu,ca fiu mostenitor in continuare? Ce pasi ar trebui sa urmez? Nu dispun de niciun act de la tata ,decat de aceasta citatie pe care a primit-o in 1982,pentru a se prezenta la succesiune in data de 19.03.1982.Ulterior (in 30.07.1982) el a si achitat o taxa de succesiune.
Astept raspuns.
Va multumesc.
buna ziua.
in baza certificatului de mostenitor puteti solicita informatii cu privire la dezbaterea succesiunii , din 1982.
informatiile le puteti cere de la Camera Notarilor Publici.
Succesiune teren
bloc3c
1.Tata a decedat in 2005.
2. A avut act de proprietate pentru un teren de 5ha (impreuna cu un frate si el decedat dupa obtinerea acestui titlu de ... (vezi toată discuția)
Succesiune bunica
gina taban
Buna ziua,bunica a avut 2 copii,ea a decedat,unul din fii a decedat si acesta din urma are 3 copii.Fiul decedat a avut o garsoniera la care 2 din copii au ... (vezi toată discuția)