avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Doresc sa știu pași ce trebuiesc urmați în ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Doresc sa știu pași ce trebuiesc urmați în efectuarea unei ...

Doresc sa știu pași ce trebuiesc urmați în efectuarea unei succesiuni
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 09:59, 22 Octombrie 2021
Va adresati notarului de pe raza unde a avut ultimul domiciliu defunctul si va indruma el.
Problema e alta succesiunea nu e făcută de 21 de ani și e după bunicul meu
Iar între timp și tatăl meu a decedat
Ultima modificare: Vineri, 22 Octombrie 2021
gi-jane2, moderator
Cautati toti mostenitorii si mergeti la notarul de mai sus.
Sau doar dvs.... si va indruma dumnealui. ( trebuie mers la primarie, starea civila, poate ajungeti chiar in instanta...).
Ca moștenitori ar fi bunica ca e încă în viata, unchiul meu și eu cel reprezint pe tata
Eu de exemplu în momentul de fata sincera sa fiu nu-mi doresc ca acea succesiune sa se facă din vaste motive cum ar fi: tatăl meu a avut vre-o 3 tentative de a face succesiunea și fratele lui ba nu era în tara ba nu a vrut sa semneze apoi bunica nu a vrut și multe alte faze de genu.
Colac peste pupăză bunica în urma succesiuni dacă se va realiza dorește sa dea toată partea ei unchiului meu iar eu sincera sa fiu sunt un pic frustrata pt că în momentul în care bunicul sa îmbolnăvit asta însemnând acum 23 de ani în urma tatăl meu a umblat cu el la spitale, la operații și chiar el a avut grija de el pana a murit pe fratele lui nu la interesat ba mai mult a venit doar la moartea lui și cam atât, plus ca în urma a tot ce a cheltuit sau adunat datorii ce la impis pe tatăl meu sa plece din tara sa achite acele datorii iar eu sa nu ma bucur de el.
Întrebarea mea este: dacă eu la notar nu semnez ce se poate întâmpla?

In cer scuze încă odată dar vreau sa stiu sigur în ce ma bag pt că eu sincer nu ii voi acționa în instanta ci ei presupun pe mine pt că eu nu am nimic de pierdut ci doar sa câștig sper
Ultima modificare: Vineri, 22 Octombrie 2021
ionela_andrei, utilizator
Ei au vrut sa facă succesiunea cu mama mea ca ea spus ca are drept fiind soția lui tata dar la notar sa trezit ca nu poate și ca musai copilul ce îl are poate, ei susțin sus și tare ca eu nu sunt ruda de gradul 1 și ca nu am drept

Stați un pic dumneavoastră spuneți ca succesiunea se poate face fără a semna eu
Ultima modificare: Vineri, 22 Octombrie 2021
ionela_andrei, utilizator

Alte discuții în legătură

Cedare mostenire Iosua Iosua Tata si matusa mea imi pot ceda partea de teren la un notar contra unei sume de bani? Terenul si casa este pe numele strabunicului meu. (vezi toată discuția)
Unchiul meu a murit, mostenitori suntem eu si sotia lui tata (fratele defunctului)? andreistan andreistan Buna ziua, Unchiul meu, fratele tatalui meu a decedat in 2012, tatal meu a decedat in 2009, ramanand in viata sotia lui si eu. Unchiul a lasat o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua bunica mea a avut 2 case un apartament si niste terenuri ... Alex081006 Alex081006 Buna ziua bunica mea a avut 2 case un apartament si niste terenuri ,ea avand doi copii tata si unchiul meu ,cand era ea in viata ea a decis CA apartamentul sa ... (vezi toată discuția)