avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 418 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Putin ajutor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Putin ajutor

In urma cu 4 zile in urma unei altercatii cu o vecina am fost amendat cu suma de 200 ron.
Pe scurt i-am vorbit nu tocmai intr-o maniera civilizata , m-a lovit peste fata , am ripostat la fel , iar de nervi aceasta a lesinat pentru 3 minute. In urma cazaturii s-a ales cu o lovitura minora la picior.
Mentionez ca m-a injurat , amenintat si ca tot eu am fost cel care a ajutat-o sa isi revina
Ulterior am inteles aceasta are probleme psihice si ca urmareste sa ma dea in judecata.
Intrebarea mea este : Ce urmeaza, are vreo sansa de castig?
De asemenea doresc mutarea eventualului proces in alta localitate , pentru ca stiu ca are o prietena de familie ce lucreaza ca grefiera la tribunal.
Va multumesc
Ultima modificare: Vineri, 2 Iulie 2010
tavi02ro, utilizator
Cel mai recent răspuns: silvia p , utilizator 12:18, 3 Iulie 2010
Va da in judecata pentru ca are probleme psihice sau pentru incidentul depre care ati vorbit? Dvs, ce credeti?
Nu vi se va admite cererea de stramutare a cauzei pentru motivul invocat, Grefiera, nu delibereaza, nu dispune intr-un dosar. Daca invocati acest motiv, cel mult , se va dispune ca la dosarul dvs. sa intre alt grefier care nu o cunoaste pe doamna respectiva. Dosarele sunt repartizate pe complete aleator.. deci nu se stie pe ce rol va fi dosarul.
Ultima modificare: Vineri, 2 Iulie 2010
ContSters122901, utilizator
Probabil din cauza incidentului, dar e posibil sa se lege si de problema pe care o are.
Cat despre mutare , din cate stiam se poate daca sunt motive de banuiala legitima sau daca are rude printre asistentii instantei. Corectati-ma daca gresesc
stimate"DOMN" in afara comportamentului necivilizat pe care l-ai avut te mai si plingi.Zi mersi ca nu a murit din cazatura respectiva(daca se lovea la cap,doamne fereste) ce mai faceai ???se moare atit de usor...asa am pierdut o verisoara.
Lasind reprosurile (scuze cit de cit )te rog dute si vorbeste cu ea sa te ierte(desi ma indoiesc sa o faca)eventual oferai ...ca oricum vei plati destul ( legal )

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loviri si amenintari claudiu_783 claudiu_783 Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi in urmatoarea problema: In primavara anului 2012, am avut o altercatie cu socrul meu pe fondul unor ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , la mine este o situatie mai aparte . tatal copilului ... Anonim_2007 Anonim_2007 Buna ziua , La mine este o situatie mai aparte . Tatal copilului nu a mai platit pensie alimentara de un an de zile . Mentionez ca baiatul meu are 14 ani , ... (vezi toată discuția)
Programare sedinte judecata eugen82 eugen82 Am cautat in regulamentul CSM de functionare a instantelor si nu am gasit un raspuns la urmatoarea intrebare: cine si cand in cadrul instantei stabileste ... (vezi toată discuția)