avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ANRP si noua turnura
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ANRP si noua turnura

Cred ca ati aflat cu totii cei care suntem implicati in dosare ANRP ca nu se vor mai face plati pentru urmatorii 2 ani si se vor da obligatoriu dividende la misteriosul fond proprietatea. Am inteles ca putem vinde acele actiuni insa valorile lor sunt mici deja si vor fi si mai mici odata ce vor aparea foarte multe de vanzare pe piata, in perioada de criza.
Ce parere aveti de aceasta noua turnura? Ce credeti ca se poate face ca sa ne capatam banii integral de la dumnealor?
Cel mai recent răspuns: cassy , utilizator 23:56, 7 Iulie 2010
Solutia exista de mult.. ANRP poate fi obligat in instatnta sa urgenteze solutionarea dosarelor si sa acorde despagubirile cuvenite...
Dar nu ma refer la optiunea aceea din finalul intortocheatelor lor proceduri, ma refer la noua ordonanta de urgenta, nu stiu numarul, data de guvernul Boc prin care toti suntem pe durata a doi ani fara speranta la vreo plata in bani. Banuiesc ca se va prelungi duarata de 2 ani.
Si in acest caz solutia este sa va adresati instantei judecatoresti...
Ah, buna idee domnule guvernator, cum de nu m-am gandit?! Ma adresez instantei de judecata dar sub ce motiv?
Dana Marin a scris:

Ah, buna idee domnule guvernator, cum de nu m-am gandit?! Ma adresez instantei de judecata dar sub ce motiv?

Depinde de faza in care va aflati. Depinde de ceea ce s-a stabilit pana acum in favoarea dumneavoastra prin decizii ale presedintelui ANRP.

Si, din cate stiu, ordonanta este doar in stadiul de proiect. Asta nu o face mai putin monstruoasa. Daca nu a putut lua de la pensionari, aduna de unde se poate.

Ultima modificare: Marți, 6 Iulie 2010
themis, utilizator

Alte discuții în legătură

Anrp - ce e de facut cu ei? Costica33 Costica33 Buna ziua, Am un dosar care a intrat acum 1 an si ceva la ANRP. Tot zace prin sertare pe acolo asteptind sa-i vina rindul, nu se stie cind. As avea sansa ... (vezi toată discuția)
Midificare l 31 julien_slbz julien_slbz L 31 s-a modificat sapt trecuta printr-o OG...stie cineva ce nr are ...? (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutati-urgent!!!!!! marilena georgescu marilena georgescu in 2009 s-a dat o decizie a curtii constitutionale privind legea247/2005 .Mi-o poate de cineva? (vezi toată discuția)