avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 367 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... ANRP - Ce e de facut cu ei?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

ANRP - Ce e de facut cu ei?

Buna ziua,


Am un dosar care a intrat acum 1 an si ceva la ANRP. Tot zace prin sertare pe acolo asteptind sa-i vina rindul, nu se stie cind. As avea sansa cu acte medicale sa fie trecut pe lista cazurilor speciale. Nu stiu cum sa procedez si ce sa fac sa se simta si sa-i dea drumul. Intr-un an si ceva de zile nu se poate sa nu se miste deloc la ei acolo, tergiverseaza, e clar.
S-a mai confruntat cineva cu problema asta, ce ma sfatuiti sa fac?
Multumesc,

Costin
Ultima modificare: Joi, 2 Decembrie 2010
Costica33, utilizator
Cel mai recent răspuns: eumarian , utilizator 00:24, 21 Decembrie 2010
Anunţ important


Conform Ordonanţei de Urgenţă nr. 62 din 30 iunie 2010, adoptată de Guvernul României şi publicată în Monitorul Oficial nr. 446 din 1 iulie 2010, pe o perioadă de 2 ani se suspendă emiterea titlurilor de plată prevăzute în titlul VII "Regimul stabilirii şi plăţii despăgubirilor aferente imobilelor preluate în mod abuziv" din Legea nr. 247/2005 privind reforma în domeniile proprietăţii şi justiţiei, precum şi unele masuri adiacente.



Pe perioada de suspendare, valorificarea titlurilor de despăgubire emise de Comisia Centrală pentru Stabilirea Despăgubirilor se va face doar prin conversia lor în acţiuni emise de Fondul "Proprietatea", corespunzător sumei pentru care s-a formulat opţiunea.
Despagubirile pot fi acordate si in bani... In principiu ar trebui sa chemati in judecata ANRP pentru tergiversarea solutionarii dosarului.
Cunosc situatia cu suspendarea platilor. Eu am intrebat ce se poate face in cazul tergiversarii rezolvarii dosarelor, nu la plata, mai e drum lung pina la plata si nu asta ma preocupa pe mine.
Are cineva cunostinta daca eu pot vinde actiuni la FP si in strainatate?
Nu vad de ce nu dar intrebl, poate exista impedimente.
Costica33 a scris:

Are cineva cunostinta daca eu pot vinde actiuni la FP si in strainatate?
Nu vad de ce nu dar intrebl, poate exista impedimente.


Nu, nu exista impedimente in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amrugamintea de a-mi raspunde la aceasta intrebare... ContSters160082 ContSters160082 In cazul in care o persoana in varsta are de primit conform Legii nr 247/2005 despagubiri in numerar si Actiuni la Fondul Proprietatea, iar aceasta ne-a facut ... (vezi toată discuția)
Legea 247/2005- termen contestatie decizie mobexport mobexport Buna seara Am o matusa care a notificat Primaria in baza legii 10 pentru un teren intravilan. S-a efectuat un raport de evaluare si Comisia Centrala pentru ... (vezi toată discuția)
Formula de conversie a titlului de despagubire in actiuni la fondul proprietatea danac71 danac71 Potrivit informatiilor aparute in presa, \"[i]valoarea la care se face conversia titlurilor de despăgubire este dată de preţul mediu ponderat al ... (vezi toată discuția)