Cred ca ati aflat cu totii cei care suntem implicati in dosare ANRP ca nu se vor mai face plati pentru urmatorii 2 ani si se vor da obligatoriu dividende la misteriosul fond proprietatea. Am inteles ca putem vinde acele actiuni insa valorile lor sunt mici deja si vor fi si mai mici odata ce vor aparea foarte multe de vanzare pe piata, in perioada de criza.
Ce parere aveti de aceasta noua turnura? Ce credeti ca se poate face ca sa ne capatam banii integral de la dumnealor?
Habar n-aveam ca ordonantele de urgenta pot fi si ele in stadiu de proiect. Eu am fost pina la ANRP si direct am aflat ca este in vigoare, de saptamina trecuta. Cred ca nu vorbim de acelasi lucru. Si nu este acelasi lucru ca exista varianta cu divdendele in comparatie cu unica varianta cu dividendele de acum.
Tot nu am inteles pentru ce sa dau in judecata.
Pai dvs. vad ca spuneti ca ordonanta e la promulgare...am banuit ca daca sunteti avocat stiti despre ce vorbiti cind dati sfaturi aici pe forum. Nu cunosc numarul ordonantei dar de aceea s-a nascocit Google, nu?
Ordonanta de Urgenta nr. 62/2010 ......... si pentru suspendarea aplicarii unor dispozitii din titlul VII al Legii nr. 247/2005 privind reforma in domeniile proprietatii si justitiei, precum si unele masuri adiacente a fost publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, Nr. 446, din 1 iulie 2010.