avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... schimbare denumire si adresa societate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

schimbare denumire si adresa societate

Buna ziua,

De curand am schimbat denumirea firmei si sediul social din Timis in Giurgiu. Pe societatea veche a mai ramas inregistrat un contract de munca. De la ITM Giurgiu mi s-a cerut sa intocmesc un act aditional prin care sa-i aduc la cunostinta angajatului schimbarea sediului si denumirii firmei.
Intrebarea mea este in ce temei legal ii intocmesc acest aditional si daca are cineva un model de un asemenea act aditional sa-mi trimita si mie ( office@justclassics.ro )
Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Schimbare denumire firma cioc natalia cioc natalia Buna seara, Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns: Daca la o firma s-a schimbat denumirea si sediul, trebuie sa fac aditionale la CIM-uri? Cum sau ce se ... (vezi toată discuția)
Schimbare denumire societate rak0770 rak0770 Daca s-a schimbat denumirea societatii, J si CUI au ramas aceleasi, cum se procedeaza? Se face act aditional pentru fiecare salariat sau o decizie prin care se ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume firma nicoleta_blu nicoleta_blu Buna ziua, Spuneti-mi, va rog, ce trebuie sa fac cu contractele de munca in cazul unei firme care si-a schimbat denumirea. Notificare pt fiecare angajat sau ... (vezi toată discuția)