avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... se poate recupera taxa de poluare?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

se poate recupera taxa de poluare?

buna ziua
am un vw bora,an fabricatie 2001,inmatriculat in tara in data de 06.10.2008.as vrea sa stiu daca as putea recupera taxa de poluare,
daca se poate,poate imi recomandati un avocat,eu fiind din Botosani
va multumesc
o zi buna
Din experienta noastra in acest domeniu, va asiguram ca puteti recupera aceasta taxa de poluare fara nici un fel de problema. Totul este sa fie dosarul complet, actiunea bine facuta si materialul probator pe masura.

Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati si va vom oferi intreg ajutorul nostru.

Simbotin Remus
Avocat & Mediator
Din experienta mea in acest domeniu va asigur ca pe raza Curtii de Apel CLUJ SI ALBA astfel de taxe platite intre 1iulie 008-15 dec 2008 NU SE RECUPEREAZA!
As vrea sa vad o astfel de decizie administrativa!
Da se poate recupera deoarece ceea ce fac ei este ilegal.... Ce tara din UE are aceasta taxa?? NICIUNA....
Eu va cred, dar d-nului ii trebuie o hotarare definitiva si irevocabila ptr o taxa platita in luna 10.2008,iar Curtea de Apel ca instanta de recurs nu considera discriminatorie o astfel de taxa platita in acea data.
Eu mi-am spus punctul de vedere ca acest client sa nu trebuiasca sa plateasca si onorariu avocat si sa nici nu obtina o decizie pe care sa nu o poata investi cu formula executorie.
Sfatul meu este ca fiecare client sa se documenteze.In acest domeniu un rol important il reprezinta data chitantei de plata!
chitanta de plata dateaza din 02.10.2008.deci nu se poate face nimic?
va multumesc
mai am o intrebare,pt o dacia sandero fabricata in 2009,cumparata si inmatriculata in 2010,s-a platit o taxa de 500 euro,astia se pot recupera?

Alte discuții în legătură

Taxa auto 2010 cucu_bau cucu_bau Buna ziua, ma intereseaza daca se poate recupera o taxa auto, pe poluare/de prima inmatriculare platita in 2010 pentru un autoturism la mana a doua, cumparat ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare eu_craciun eu_craciun buna ziua, am auzit ca se restituie taxa de poluare doar daca mi-am inmatriculat masina intr-un anumit termen si anume 15.12.2008-19.02.2010, este ... (vezi toată discuția)
Taxa poluare Raluca  Todea Raluca Todea Buna ziua! Am facut o cerere de chemare in judecata pentru recuperare taxa de poluare la Tribunalul Sibiu, care a fost respinsa. Am procedat apoi la calea de ... (vezi toată discuția)