avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 221 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa de poluare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa de poluare

buna ziua, am auzit ca se restituie taxa de poluare doar daca mi-am inmatriculat masina intr-un anumit termen si anume 15.12.2008-19.02.2010, este adevarat?:help:
Cel mai recent răspuns: eu_craciun , utilizator 11:25, 25 Ianuarie 2011
Din ce oras sunteti?
Taxa de poluare platita se poate recupera in cazul in care se indeplinesc cumulativ mai multe conditii. Pentru mai multe detalii, puteti sa ne contactati si va vom oferi ajutor de specialitate in rezolvarea problemei dvs.

Simbotin Remus
Avocat & Mediator
Nu este asa! Depinde de pozitia Curtii de Apel aferenta localitatii unde ati facut plata.
Raspundeti-i colegei mele care pune problema pertinent.
buna ziua!am si eu o intrebare...sunt din campina/prahova am luat o maisina luata din austria.am programato la ploiesti pt rar si mai am taxa si numerele de platit.
taxa e in valoare de 1100.
intrebarea mea e ...Dupa ce termin inmatricularea definitiva pot sa cer taxa inapoi? si daca da!
Imi mai raman ceva din din bani asti 1100 ron dupa ce platesc avocat si restu ce mai trebuie?
Din ce am vazut in practica Curtii de Apel Ploiesti, unele actiuni se admit, altele se resping. Cel mai bine este sa apelati la un avocat care sa mai fi avut astfel de spete.
Daca veti avea castig de cauza vi se vor restitui odata cu taxa si dobanda aferenta pana in ziua platii plus cheltuielile cu procesul:onorariu avocat, taxa timbru, traduceri.

Alte discuții în legătură

Se poate recupera taxa de poluare? catalin06 catalin06 buna ziua am un vw bora,an fabricatie 2001,inmatriculat in tara in data de 06.10.2008.as vrea sa stiu daca as putea recupera taxa de poluare, daca se ... (vezi toată discuția)
Taxa auto 2010 cucu_bau cucu_bau Buna ziua, ma intereseaza daca se poate recupera o taxa auto, pe poluare/de prima inmatriculare platita in 2010 pentru un autoturism la mana a doua, cumparat ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa auto lucian_2010 lucian_2010 buna ziua!in anul 2008 am mers in Germania si am cumparat o masina,dar cum buletinul meu era deteriorat,l-am trecut pe tata cumparator pe act!cand am ajuns in ... (vezi toată discuția)