avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa auto 2010
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa auto 2010

Buna ziua, ma intereseaza daca se poate recupera o taxa auto, pe poluare/de prima inmatriculare platita in 2010 pentru un autoturism la mana a doua, cumparat dintr-un stat membru UE, va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: cucu_bau , utilizator 19:34, 20 Octombrie 2010
Taxa de poluare platita se poate recupera in cazul in care se indeplinesc cumulativ mai multe conditii. Una dintre acestea este ca masina sa mai fi fost inmatriculata intr-un stat membru al Uniunii Europene si implicit sa fie platite taxele aferente inmatricularii. Pentru mai multe detalii, puteti sa ne contactati si va vom oferi ajutor de specialitate in rezolvarea problemei dvs.

Simbotin Remus
Avocat & Mediator
Taxa de poluare platita dupa 15 februarie 2010 se poate recupera doar in anumite judete(depinde de pozitia Curtii de Apel), de aceea ar fi bine sa ne comunicati localitatea unde ati facut plata ca sa va zicem daca are rost sa cheltuiti cu o actiune in instanta.
In primul rand vreau sa va multumesc mult pentru raspunsurile dumneavoastra, domnilor avocati. Plata am facut-o in jud. Brasov, deci are rost sa incep cheltuielile cu recuperarea taxei, va multumesc mult inca o data.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de prima inmatriculare lucalex lucalex Exista sanse de a fi restituita taxa de prima inmatriculare pentru o masina MAZDA 3 noua, EURO 4, daca a fost fabricata in Japonia si nu in UE? Exista practica ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto gabi baer gabi baer vreau sa stiu daca se poate,cam in ce perioada de timpr recuperez taxa de prima matriculare si cat costa taxele de judecata ? (vezi toată discuția)
Taxa auto dumis11 dumis11 as vrea sa stiu daca se mai castiga procese pentru inmatriculari de masini fara a plati taxa auto 2010 (vezi toată discuția)