De aproape o luna de zile, mi-a incetat contractul de munca (restrangere de activitate..preaviz..toate cele).
Fostul patron refuza sa-mi plateasca drepturile salariale (banii pe preaviz, concediul medical, salariul compensatoriu, etc).
Va rog sa am indrumati catre institutia juridica abilitata sa rezolve aceasta problema. Mentionez ca domiciliul meu este in Sect 5, dar, sediul social al firmei este in Ilfov.
Va rog sa-mi spuneti, de asemenea, cu ce acte trebuie sa ma prezint la instanta judecatoreasca atunci cand depun plangere si daca exista vreo despagubire pentru perioada in care nu mi-am primit banii.
trebuie sa formulati o actiune pe care sa o depuneti la Tribunalul Ilfov si in care sa precizati cuantumul sumelor pe care le pretindeti si ce reprezinta ele. puteti cere si despagubiri. atasati in copie toate actele pe care le considerati necesare
Decizie incheiere cim
so2ro
Buna ziua !
Mi-am inaintat demisia de la locul de munca, am respectat preavizul. M-am angajat la o alta societate, care a si depus revisalul la ITM. Cei de la ... (vezi toată discuția)