avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 303 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... competenta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

competenta

daca paratul isi schimba domiciliu si ulterior am aflat noua adresa, in instanta pot cere sa fie trimisa cererea la noua adresa :trebuie sa fac cerere scrisa? daca noua adresa este in teritoriul altei judecatorii, judecata va continua la judecatoria initiala?
Cel mai recent răspuns: bryan , utilizator 10:17, 10 August 2007
da, depuneti o cerere la instanta prin care solicitati citarea la noua adresa......
Schimbarea domiciliului uneia din părţi în timpul judecăţii trebuie, sub pedeapsa neluării ei în seamă, să fie adusă la cunoştinţa instanţei prin petiţie la dosar, iar părţii potrivnice prin scrisoare recomandată, a cărei recipisă de predare se va depune la dosar o dată cu petiţia prin care se înştiinţează instanţa despre schimbarea domiciliului.
daca la adresa la care s-a trimes citatia nu este nimeni, pot cere sa fie trimisa la alta adresa pe care am aflat-o. Mai trebuie sa fac asta in scris sau verbal doar?
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatul a schimbat adresa ContSters225946 ContSters225946 Buna ziua. Multumesc persoanelor care m-au ajutat si pana in acest punct cu informatii in cazul despre care voi intreba si astazi. Impreuna cu niste colegi, ... (vezi toată discuția)
Actiune impotriva unei persoane plecata peste hotare ContSters168541 ContSters168541 intrebarea mea este simpla .daca cineva ma actioneza in instanta si eu am domiciliu de ceva vreme peste hotare poate sa castige procesul prin faptul ca eu nu m ... (vezi toată discuția)
Schimbarea domiciliului Mihai Pop Mihai Pop Buna ziua, Cum trebuie procedat atunci cand imi schimb domiciliul si sunt parte intr-un proces? Multumesc! (vezi toată discuția)