avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire

Multumesc tuturor pentru raspunsuri, mama este bolnava ,azi este maine poate nu, ceea ce nu-mi doresc, dar vrem sa fie bine pentru ea, casa este dobandita din timpul casatoriei, vreau sa stiu ce putem face acum cand este ea in viata , sa punem toate actele in ordine.Ce trebuie facut pentru a nu avea probleme ( lumina,gaz,locul de veci unde este inmormantat tatal ...), mama nu are pe nici un copil ,,preferat,, sa lase cuiva partea ei, ci se gandeste la toti 3 copii sa ne sa fie bine. In situatia de fata vreau sa stiu ce trebuie facut daca moare mama . Astept raspunsurile voastre, va multumesc mult:">
Cel mai recent răspuns: iceflower , utilizator 12:51, 20 Iulie 2010
Daca nu exista niciun conflict intre dvs. si frati, iar mama nu are niciun preferat printre dvs. nu trebuie sa faceti nimic.
Cand nu va mai fi mama veti dezbate succesiunea dupa dansa si va va revenii fiecaruia din cei trei copii o cota de 1/3 din masa succesorala (toate bunurile mamei dvs. )
In masura in care dupa tatal dvs. nu s-a dezbatut succesiunea atunci va trebuie sa se indeplineasca si aceasta procedura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntare la succesiune v3ronica v3ronica Buna seara tuturor! Sint noua aici si incerc sa ma exprim pe intelesul tuturor. Problema mea este urmatoarea: mama mea si parintii ei au cumparat un loc de ... (vezi toată discuția)
Cum poate mama sa vanda o casa daca tatal este decedat? valentina popa valentina popa Va rog frumos sa-imi raspundeti la aceasta dilema.Mama mea are 78 ani,tatal a decedat in ianuarie 2010,eu traiesc in Spania si doresc sa o aduc pe mama aici ... (vezi toată discuția)
Succesiune... ggaby ggaby Buna ziuna ! As avea si eu o intrebare in legatura cu o problema legata de o succesiune . Situatia este urmatoarea : -tatal meu a avut grije de o matuse,de ... (vezi toată discuția)