Bună ziua îmi cer scuze pentru deranj am și eu o problemă.
Fratele meu a decedat pe 3 mai anul acesta și este îngropat în locul mamei mele. Locurile de veci sunt pe numele tatălui meu decedat și al mamei mele care trăiește. Fata fratelui meu poate sa facă cavou fără sa ceară acordul mamei mele (menționez ca noi vrem să facem de comun acord) doar ca față fratelui meu spune ca va face când și cum vrea nu are nevoie de aprobarea mamei mele.
Fara acceptul concesionarului/ mostenitorilor acestuia, nu va primi autorizatie de ctie. de la administratia cimitirelor.
Mostenitorii directi (sotie, copii) trebuie sa preia concesionarea locului de veci de la primarie, in baza succesiunii. Se face mai intai succesiunea dupa tatal dvs., apoi dupa fratele decedat (mostenitor direct dupa tatal decedat).
După moartea tatălui meu sa făcut acum 19 ani succesiunea și noi inclusiv fratele decedat am cedat partea noastră mamei care este în viata.. Pe locul ei de veci este înmormântat fratele meu care are o fica care nu a locuit cu el. Asta vroiam sa știu dacă poate face fără acordul mamei
Cesiune loc de veci
dubick
La decesul tatalui, fica lui, a concesionat de la Cimitirul din Cluj in numele familiei , pentru tatal decedat un loc de veci de 4.50m2 . Tatal a fost inhumat ... (vezi toată discuția)