avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... legea 161/2010
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

legea 161/2010

Am încheiat in ian 2010 un contract de abonament cu [EDITAT] pentru serviciu de date.De mai mult timp incerc sa reziliez contractul pentru ca nu mi se ofera servicii de calitate.Ultima gaselnita a celor de la [EDITAT] este sa mut calculatorul la geam ca sa am semnal,cladirea in care locuiesc provocand ecranarea semnalului! Am inregistrat o reclamatie telefonica la d-lor si au spus ca sa astept 30 zile. Multumesc de raspuns In baza legii 161/2010 pot cere rezilierea contractului? Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 22 Iulie 2010
ContSters20980, utilizator
Cel mai recent răspuns: Popa Teapa , utilizator 17:17, 22 Iulie 2010
Da, puteti, dar aceasta lege interzice numai taxa de reziliere, vedeti sa nu aveti despagubiri prevazute in contract.
Multumesc pentru raspuns. Doresc cu orice chip sa scap de acest abonament, datorita calitatii proaste a serviciilor. Vreau sa stiu daca pot specula urmatoarea treaba. Contractul are 2 pagini Una intitulata Contract de abonament si a doua Clauze contractuale de baza. Cand am achizitionat abonamentul am semnat atat eu cat si reprezentantul orange doar prima pagina,a doua cu toate ca are specificatie Orange Romania si client nu a semnat-o nimeni. In incheierea acestei a doua pagini scrie Am citit si sunt de acord cu Contractul......cf art 7... din decizia ANCOM,nr 77/2009. Aceasta pagina nu este semnata de nimeni. Daca da cum trebuie sa procedez? Inca odata multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract servicii internet bogdan_2009 bogdan_2009 sunt bogdan am faqt un abonament pe un an la orange internet...perioada a trecut eu am continuat fara a mai face contract si akm vreau sa reziliez ... (vezi toată discuția)
Contract internet adimar52 adimar52 Am un contract de furnizare servicii internet cu Orange pe timp de 2 ani.Contractul este inceput in februarie 2010.Datorita serviciilor proaste pe care le ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telefonie mobila marianu marianu buna ziua,am un abonament de telefon de 4 -5 ani de 4 e,anul trecut in decembrie a expirat perioada contractuala,atunci am fost ofertat de iei pentru un ... (vezi toată discuția)