avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Reziliere contract servicii Internet
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Reziliere contract servicii Internet

sunt bogdan am faqt un abonament pe un an la orange internet...perioada a trecut eu am continuat fara a mai face contract si akm vreau sa reziliez contractul......am sunt la 408 de 3 ori si mereu mi sa spus k voi fi sunat dar nu m-au sunat. Ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: bogdan_2009 , utilizator 20:29, 30 August 2010
Duceti-va la un dealer al operatorului de telefonie si solicitati rezilierea contractului avand in vedere situatia existenta . Eu asa am procedat si am rezolvat-o ....:D
In cazul contractelor Orange, dupa perioada minima contractuala, abonamentul se prelungeste tacit in caz de nedenuntare cu o perioada egala cu durata minima contractuala. Acest aspect este prevazut expres in contract. Aduceti la cunostinta Orange ca doriti rezilierea contractului, urmand sa cereti un punct de vedere scris, punct de vedere care sa tina cont de Legea 161/2010.

Av. Adrian Albu SCA MOROIANU, ALBU & IORDANESCU
dar dupa ce trimit cererea la orange....trebuie sa ma anunte ei sau s-a terminat si gata? pur si simplu?

Astept vreun telefon de la ei?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate recuperari creante-preluare debit prescris? kris erika kris erika in 2005 am facut un contract cu cei de la orange pentru un abonament.dupa vreo 6 luni mi a fost furat tel si imediat am mers la cei de la orange pt a mi se ... (vezi toată discuția)
Contract reziliat- societate servicii telefonie gusemarcel gusemarcel In urma cu mai mult de 3 ani am reziliat un contract cu o societate de telefonie fixa (Romt....), dupa ce acestea au majorat abonamentul fara o instintare ... (vezi toată discuția)
Creante catre societate telefonie mobila datand din perioada 2000-2001 bronecar bronecar Am primit azi un telefon de la o firma de consultanta, solicitandu'mi achitarea unui debit contractual restant cu Orange din perioada 2000-2001. Datele care ... (vezi toată discuția)