avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 319 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... act provizoriu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

act provizoriu

Buna seara,

Va rog sa ma sfatuiti in legatura cu urmatoarea problema:am construit o casa P+M pe terenul tatalui meu la care a participat cu o suma de bani si el( cota parte a fost in jur de 30.000 eur eu si el in jur de 15.000 eur.)
Deoarece in acest moment nu dispun de bani pt a putea face actele de vanzare cumparare, va rog mult sa-mi spune-ti daca se poate face vreun act in care sa se specifice ca eu am contribuit cu o suma de bani la acea casa si el nu are dreptul sa ma evacueze din ea.Mentionez ca au fost unele discutii in care el mi-a spus ca este proprietar(desi tot ce a tinut de construtia casei a fost rezolvat de mine, el neajutandu-ma decat cu respectivii bani) si sa parasesc aceasta locuinta.Dupa indelungate discutii mi-a propus sa perfectam acest act pt a nu mai sta cu teama ca oricand ma poate da afara cu doi copii.

Multumesc mult,
Astept cu nerabdare raspunsul d-voastra.
Cel mai recent răspuns: ContSters152027 , utilizator 22:37, 26 Iulie 2010
un contract civil de asociere in vederea edificarii constructiei prin care lamuriti toate aspectele, inclusiv superficia dvs..
la noatriat, desigur

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare cumparare cu pret neplatit sau contract cu drept de superficie? francisca_maria francisca_maria Buna ziua, sunt in urmatoarea situatie: el cu terenul, eu cu banii. si vrem sa construim o casa. Care contract este recomandat? 1. Contract cu drept de ... (vezi toată discuția)
O mica problema Emil Marian Emil Marian Buna ziua Numele meu este Emil Marian si va rog sa imi acordati un mic ajutor pentru o situatie intamplata surorii mele. Nu are internet si m-a rugat sa ma ... (vezi toată discuția)
Casa construita pe terenul altuia SANTIER SANTIER Pe scurt. Am construit o casa pe terenul socrului cu AC pe numele lui, casa pe care o locuim continuu si fara sicane din partea nimanui. S-a emis AC pe ... (vezi toată discuția)