avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract Colectiv de Munca pe ramura aplicabil la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract Colectiv de Munca pe ramura aplicabil la concediere

Va rog sa ma luminati in urmatoarea speta: in firma unde lucrez urmeaza concedieri masive :(( . Probabil va trebui sa ne cerem drepturile in instanta. Firma are obiectul de activitate principal CAEN din ramura agricultura si industrie alimentara ( 10 ), dar activitatea prestata real si raportata in bilanturi este din ramura comert ( 46 ). Angajatii la ce CCM ramura se pot raporta pentru stabilirea drepturilor?
Multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:25, 27 Iulie 2010
La CCM la nivel de ramura comert ....
Eu stiam ca se face raportarea conform codului CAEN al activitatii principale declarate de angajator.
Sper sa nu gresesc.
Ultima modificare: Marți, 27 Iulie 2010
rosu gheorghe, utilizator
Asa consideram si eu ...dar activitatea principala raportata in bilant este de comert si nu de agricultura.
Auch! Totusi sper ca dreptatea sa fie de parte D-lui Rosu. Scorul la compensatorii este de 5-2 in favoarea agriculturii!!! Ce neam suntem si noi, glumim si cu burta goala #-o.
Pe ce te bazezi @freeelis, ca sa pun raul in fata?
lucian1993 a scris:

Auch! Totusi sper ca dreptatea sa fie de parte D-lui Rosu. Scorul la compensatorii este de 5-2 in favoarea agriculturii!!! Ce neam suntem si noi, glumim si cu burta goala #-o.
Pe ce te bazezi @freeelis, ca sa pun raul in fata?


argumentul l-am expus mai sus .. ... activitatea declarata in bilant este de comert si nu de agricultura ... este doar o parere .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ccm pe ramura comert beatrice culda beatrice culda Buna ziua, Stiind prevederile CCM pe ramura Comert care mai este in vigoare pana la incheierea unui nou contract: \" [i]Art. 3. - (1) Clauzele ... (vezi toată discuția)
Contract colectiv la nivel de ramura bubu.g bubu.g Buna ziua, In situatia in care la nivel de angajator nu este incheiat ccm, mai sunt valabile prevederile ccm, la nivel de ramura in cazul meu ramura industrie ... (vezi toată discuția)
Contract colectiv de munca anymaryh anymaryh Buna ziua! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema : contractul colectiv de munca la nivel de ramura se aplica la activitatea principala (caen 4941 ... (vezi toată discuția)