Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

inscrierea la masa credala

am de recuperat o datorie de la o societate aflata in procedura de insolventa.
Termenul limita pentru inregistrarea cererii a fost 07.06.2010.
Eu am o hotarare definitiva si irevocabila asupra datoriei din data de 10.02.2010
Intrebare (pt ca lichidatorul se afla in concediu si nu a binevoit sa-mi spuna) acum eu ce fac, cum ma mai inscriu la masa credala?
Cel mai recent răspuns: ContSters137562 , utilizator 04:58, 29 Iulie 2010
Cerere la judecatorul sindic.
Deci, termen limita-iunie 2010, titlul executoriu- februarie 2010.
Teoretic, declaratia de creanta putea fi depusa in termen.
Ati fost notificati de catre administratorul judiciar/lichidator?
nu am fost notificat
am aflat din buletinul de insolventa pe site.

Depinde si de practica fiecarei instante.
La noi, de ex, se practica si notificarea prin metoda " traditionala", adica, prin posta si nu numai cea de pe buletin, tocmai pe considerentul ca e absurd sa pretinzi cuiva sa verifice BPI zilnic pt a vedea care debitor al sau a intrat in insolventa.
Deci, au fost cazuri in care, invocand, ca sa zic asa, acest " viciu" de notificare, creditorii au fost acceptati la masa credala.
Incercati sa vorbiti si cu lichidatorul ( sau cu angajatii sai-juristi-daca are) si vedeti care e si opinia lui.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lichidatorul nu m-a informat stanceni stanceni buna ziua in urma cu 3 luni de zile am aflat despre numirea unui lichidator al uneia din societatile debitoare si luand legatura cu acesta mi s.a solicitat ... (vezi toată discuția)
Termen limita ptr inscriere la masa credala. lichidator. discover discover Buna ziua , am mai rasfoit intre timp forumul si am tot mai multe nedumeriri. In primul rand cu cate BO, (daca am 5 dar nu sunt scadente toate) ma inscriu la ... (vezi toată discuția)
Aparare impotriva art. 7 lg. 85/2006 publicitatii in buletinul procedurilor de insolventa AVOCAT  NARTEA STEFAN  RECHTSANWALT  LAWYER AVOCAT NARTEA STEFAN RECHTSANWALT LAWYER Art. 7 din Lg 85/2006 prevede ca citarea se face in principal prin intermediul BPI, ori este cunoscuta practica debitorilor de a o mite sa informeze ... (vezi toată discuția)