Buna seara,
care este solutia legala pentru a rezolva urmatoarea problema
-in 2 din camerele apartamentului nu am beneficiat de caldura pentru ca tevile prin -care circula agentul termic sunt indundate, acelasi lucru se intampla si la apartamentul situat la deasupra
-regia de termoficare nu-mi accepta debransarea pt. ca exista o hotarare a Consilului Local care a stabilit ca in blocurile unde rata debransarilor este mai mica de 25% nu se mai accepta debransari-cred aceasta HCL incalca prevederile Ordinului 91/2007 al ANRSPGC
-3 dintre vecinii de pe vericala ,pe aceeasi coloana, nu sunt de acord cu schimbarea tevilor pt.ca unul are caldura iar ceilaliti doi au centrale
-de la asociatia de proprietari am primit raspunsul ca pe ei nu-i intereseaza sa-mi rezolv problema, le-am solicitat chiar sa gaseasca o solutie ca eu sa platesc caldura pe spatiul unde functioneaza caloriferele iar pt.cele 2 camere sa-mi faca scadere, nu vor nici o varianta
care sunt insitutiile caroira trebuie sa ma adresez si care sunt temeiurile legale pt.a-mi putea rezolva problema cu incalizirea
Pentru ca nu ati avut caldura asta iarna, ar fi fost normal sa participati la adunarea generala din primul trimestru al anului 2010 si-acolo sa discutati problema. Se putea lua hotararea cu votul a 50%+1 din participanti sa se constituie un fond de reparatii pentru inlocuirea acestor coloane.
Acum incercati sa discutati in comitetul executiv pentru a se efectua totusi lucrarea pentru ca numai in sezonul cald se poate lucra la instalatia de agent termic.
Dar e cam tarziu pentru, ca suntem in august si pana se ia decizia, se cauta o firma, se face devizul, contractul, se afiseaza pe lista urmatoare de plata si se incaseaza banii de la proprietari, pot trece cateva luni si vine iarna.