avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediere functionar public
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediere functionar public

mi-am terminat concediul de crestere al copilului in varsta de pana la 2 ani pe 18 iulie2010 m-am intors la munca exact in febra concedierilor. Eu sunt functionar public din 2003 si m-am trezit pe lista celor concediati.
vreau sa stiu si eu daca pot ataca cumva decizia primarului
Cel mai recent răspuns: Tanjiani , utilizator 17:56, 4 August 2010
puteti contesta insa trebuie neaparat sa cunoasteti temeiul concedierii.
temeiul concedierii este : prin reaprobarea organigramei postul meu a fost desfiintat
nu cumva erau obligati sa va dea un alt post avand in vedere ca ati fost in concediu de crestere al copilului? poate ar fi bine sa contestati in instanta decizia de concediere.
am primit o adresa care suna asa:
avand in vedere adr.prefectului prin care ne comunica nr. maxim de posturi portivit OUG 63/2010 aviz Anfp HCL privind aprobarea organigramei si statul de functii din cadrul primariei va comunicam ca postul dv, de Consilier, gr. profesional asistent, treapta1 urmeaza a fi desfiintat si de asemeni va comunicam ca in cadrul primariei nu exista functii publice vacante corespunzatoare cu functia detinuta de dumneavoastra. va punem la dispozitie posturile vacante din compartimentul de Politie comunitara : agent studii M; agent studii MG




la sfirsit au adaugat si asta:

va rugam sa ne comunicati in scris pana la da de 5.08.2010 decizia dumneavoastra cu privire la ocuparea acestor posturi
Ultima modificare: Miercuri, 4 August 2010
ana18, utilizator
da, din pacate v-au pus la dispozitie alte posturi. s-au asigurat din punct de vedere legal.

Alte discuții în legătură

Discriminare functionari publici godessonmyknees godessonmyknees Buna ziua! Am 52 de ani, sunt functionar public in cadrul Serviciului de Relatii Publice din cadrul unei Directii Generale de Asistenta Sociala si Protectia ... (vezi toată discuția)
Post aflat in litigiu anamaria81 anamaria81 Postul pe care il ocup in urma suspendarii deciziei de concediere, se desfiinteaza ca urmare a unei noi reorganizari si se infiinteaza alte posturi. ... (vezi toată discuția)
Desfiintare post functionar public ANAFNAFA ANAFNAFA Postul pe care sunt incadrat sa desfiintat atributiile fiind preluate de alt functionar public ,ce se intampla cu persoana mea ,mentionez ca mai sunt in ... (vezi toată discuția)