avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... caut avocat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

caut avocat

vreau sa aflu detalii in privinta unui posibil dosar
Aceste detalii se pot obtine de la organul de urmarire penala....
Sau cel putin daca exista pe rolul organului de urmarire penala un astfel de dosar si care este stadiul cercetarilor....
de acest aspect se poate interesa un avocat?
Bineinteles....luati legatura cu un avocat din zona dvs.
am nevoie de un avocat din bucuresti sa ma ajute.astept contact,multumiri anticipate
DANA49 a scris:

vreau sa aflu detalii in privinta unui posibil dosar

Dreptul de a afla ceea ce vreti exista insa este destul de complicat ca sa va fie respectat.
Este o situatie atipica...

Alte discuții în legătură

Am nevoie de serviciile unui avocat care poate obtine ... Vlad_Muresan Vlad_Muresan Salutare, am nevoie de serviciile unui avocat care poate obtine in numele meu de la politie detalii despre un dosar din Bucuresti in care eu sunt ... (vezi toată discuția)
conducere sub influenta alcoolului-dosar penal in lucru david2011 david2011 Bună ziua, mi-a fost reținut permisul de conducere in august 2013 pentru alcool, am dosar penal și mi se spune constant ca este in lucru la procuror (am ... (vezi toată discuția)
Dosar procuror 1234_1234 1234_1234 In calitate de parte vatamata pot merge la procuror sa aflu in ce stadiu e dosarul?as dori sa-mi spuneti daca am acest drept. Mentionez ca dosarul se afla la ... (vezi toată discuția)