Bună ziua, mi-a fost reținut permisul de conducere in august 2013 pentru alcool, am dosar penal și mi se spune constant ca este in lucru la procuror (am făcut și recalculare si orice altceva mi-au solicitat). Ma puteți ghida dacă as avea ceva de făcut? Sau doar trebuie să aștept? Mi se pare ciudat sa aștept nestiind pana când. Cat ar putea dura pana primesc decizia procurorului , oricare ar fi aceasta? in concluzie, care este procedura? Va mulțumesc.
Depinde in ce stadiu este dosarul, ce s-a lucrat pana acum, ce calitate aveti dvs in acest moment, situatia de fapt din dosar, nu vad cum sa va raspunda cineva raportat la informatiile furnizate.
Va mulțumesc mult pentru informațiile furnizate, sa înțeleg ca personal nu mă pot ocupa de urgentare? Alcoolemia a fost de 0,85 in aerul expirat și de 1,05 la IML. Referitor la detaliile menționate de Dl Patrascu, nu detin aceste informații, întrucât am solicitat o audienta la procuror și mi-a fost refuzată. Tocmai asta as fi vrut și eu sa aflu, care este exact stadiul dosarului și care sunt pașii urmatori. Practic as dori sa fiu la curent cu evoluția acestuia însă nu știu cum pot face asta.
Va puteti ocupa personal este dreptul dvs, daca aveti calitatea de suspect sau inculpat in cauza, asta nu se stie, deoarece in continuare nu oferiti nici o informatie, puteti depune cerere sa vi se comunice stadiul cercetarilor din dosarul penal, de asemenea puteti depune o cerere prin care sa solicitati consultarea dosarului penal, in conditiile legii; cu o eventuala cererea de urgentare depusa de dvs nu cred sa rezolvati ceva.
Referitor la urgentare este destul de greu de zis daca ati avea interes sa aveti cazier.
Ce lucrati?
Se intampla adesea ca nici pe avocati sa nu ii bage in seama organul de urmarire penala...vis a vis de urgentare...ca sa va faceti o idee mai clara in privinta sanselor dvs. concrete...
Tentativa de omor
Gabi Marin
Buna ziua , am un proces parte vatamata cu trei indivizi care mau distrus de 1, 2 luni dosarul se afla tot la pol, tin sa precizez ca am facut o scrisoare ... (vezi toată discuția)