Am stat acasa 2 ani-crestere copil (2008-25 iunie 2010).Acum am revenit la serviciu.
Lucrez ca bugetar dar nu functionar, in administratie publica locala,sunt Contractual Am primit dispozitia de reincadrare cu salariul avut in decembrie 2009 conform L330/2009.De la resurse umane imi spun ca acesta cuprinde si sporul de vechime.Problema mea este daca intr-adevar salariul cuprinde si sporul de vechime in OUG 24/2000 si daca exista vreo portita conform caruia sa pot negocia salariul acum pentru a obtine o marire,incadrare de la un grad 2 la grad 1.Mentionez ca de la resurse umane imi tot spun ca este conform L.330/2009:((
Buna ziua !
Intr-adevar , conform prevederilor legii 330/2009 , in salariul de baza a fost introdus si sporul pt vechime in munca .
Puteti promova daca indepliniti conditiile pt promovare in grad profesional , cu conditia existentei de disponibilitati financiare la nivelul angajatorului .
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Vechimea in munca
piticul
am indeplinit conditiile de trecere intro noua treapta de vechime in munca .conform legii 330/2009 ar trebui sa trec de la coeficentul 2.20 la 2.35. ... (vezi toată discuția)