avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1324 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... salarizare
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

salarizare

Am stat acasa 2 ani-crestere copil (2008-25 iunie 2010).Acum am revenit la serviciu.
Lucrez ca bugetar dar nu functionar, in administratie publica locala,sunt Contractual Am primit dispozitia de reincadrare cu salariul avut in decembrie 2009 conform L330/2009.De la resurse umane imi spun ca acesta cuprinde si sporul de vechime.Problema mea este daca intr-adevar salariul cuprinde si sporul de vechime in OUG 24/2000 si daca exista vreo portita conform caruia sa pot negocia salariul acum pentru a obtine o marire,incadrare de la un grad 2 la grad 1.Mentionez ca de la resurse umane imi tot spun ca este conform L.330/2009:((
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 13:52, 5 August 2010
Buna ziua !
Intr-adevar , conform prevederilor legii 330/2009 , in salariul de baza a fost introdus si sporul pt vechime in munca .
Puteti promova daca indepliniti conditiile pt promovare in grad profesional , cu conditia existentei de disponibilitati financiare la nivelul angajatorului .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechimea in munca piticul piticul am indeplinit conditiile de trecere intro noua treapta de vechime in munca .conform legii 330/2009 ar trebui sa trec de la coeficentul 2.20 la 2.35. ... (vezi toată discuția)
Incadrare salariala mela2008 mela2008 Buna ziua. Ma numesc Mihaela S. si lucrez intr-o institutie publica (administratie publica locala - municipiu) incadrata ca functionar public ... (vezi toată discuția)
Salariul de incadrare cameliamaria75 cameliamaria75 Am tot scris in acest forum in legatura cu transformarea postului de la contractual la functionar public in administratie publica.Acum am fost incadrata ... (vezi toată discuția)